Footbic-harjoittelulla ehkäiset vammoja ja pidät jalkaterät kunnossa

FOOTBIC

Footbic on suomalaisen fysioterapeutin Atte Kärnän kehittämä äärimmäisen tehokas jalkaterien kuntoutusohjelma, jota toteutetaan Footbic Basic ja patentoidun Footbic Pro -terapiapallojen avulla. Footbic-menetelmällä vahvistetaan jalan tukilihaksia ja kuntoutetaan useita kineettisenketjun vääristymän aiheuttamia kiputiloja.

Footbicin avulla voidaan ennaltaehkäistä ja korjata muun muassa urheiluvammoja, jalkaterän ja akillesjänteen virheasentoja. Menetelmän kehittäjä Ahto Kärnä on käyttänyt menetelmää menestyksekkäästi niin pre- kuin postoperatiivisessa kuntoutuksessa.

"Et pysty kehittämään jalkateriesi lihaksia painoja nostelemalla. Vahvistat niitä oikealla kuntoutusohjelmalla ja oikeanlaisilla jalkineilla."

Atte Kärnä, fysioterapeutti, Footbicin kehittäjä.

KENELLE FOOTBIC SOPII?

Footbic sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille jalkojen hyvinvoinnista ja moninaisemmista vaivoista kärsiville. Jalkaterän heikkouden on todettu aiheuttavan erilaisia kiputiloja joka puolella kehoa - ei siis vain alaraajoissa. Polvi-, lonkka-, lantio-, alaselkä jopa yläselkä- ja niska- ja hartiakivut voivat johtua jalkaterien huonosta kunnosta ja vääränlaisesta askelluksesta.

FOOTBIC

Footbic

39,90

Pakettiin sisältyy kaksi Footbic -palloa ja ohjevihko. Ohjevihossa on seitsemän yleisintä Footbic-harjoitetta, jotka auttavat sinut erinomaiseen alkuun jalkateriesi kuntoutuksessa.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Footbic tutuksi -paketilla aloitat vaivattomasti koko kehoon vaikuttavan Footbic-alaraajaharjoittelun. Pakkaus sisältää kaksi Basic-palloa ja seitsemän erilaisia harjoitusta sisältävän kuvallisen harjoitusohjeen.  Ohjeiden avulla teet harjoitteet tehokkaasti ja turvallisesti. Useimmat harjoitteet voit uorittaa myös istuen tai tukea käyttäen.
Footbic_pieni