Voita paljasjalkakengät -arvonnan säännöt

1. Kilpailun järjestäjä: MIXATHLON (2390897-8), Vanha Sipilän kuja 13, 41940 Vesanka

2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 16 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä.

3. Kilpailuaika: Arvontaan voi osallistua 1.11.-31.11.2020 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Arvonta suoritetaan 1.12.2020.

4. Palkinnot: MIXATHLON arpoo kilpailuaikana 1.11.-31.11.2020 kilpailuun osallistuneiden kesken yhden parin Feelmax Osma 7 paljasjalkakenkiä. Palkinnon arvo on 109 €. Palkinto tulee lunastaa 31.12.2020 mennessä.

5. Arpajaisvero: MIXATHLON maksaa arpajaisveron.

6. Kilpailuun osallistuminen: Kilpailu on käynnissä osoitteessa www.mixathlon.com. Voit rekisteröityä kisaan vain yhden kerran.

7. Voittajille ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan julkaista kilpailun järjestäjän sivustoilla (mm. MIXATHLON internet- ja Facebook-sivut) ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.

8. Järjestäjän vastuu: Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

10. Palkinnon vaihto: Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

11. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Muuta:  Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he voivat saada informaatiota liittyen MIXATHLON tuotteisiin ja palveluihin. Osallistujien tiedot lisätään MIXATHLONin uusasiakashankinnan asiakasrekisteriin (tietosuojaseloste). Kilpailun päättymisestä sekä äänestystuloksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille.

Voittaja sitoutuu antamaan referenssihaastattelun ja valokuvan, joita voidaan käyttää MIXATHLONin markkinoinnissa. Toteutustavasta (artikkeli, valokuvaus, videot) sovitaan yhdessä voittajan kanssa.

Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00