Opi uutta - pysy ajantasalla

MIXATHLON UUTISET

PALJASJALKAKENGÄT - LUONNOLLINEN JUOKSU - POLKUJUOKSU - TRAIL RUNNING - ...

MIXATHLON on yli 10 vuoden ajan toiminut luonnollisen juoksun ja paljasjalkakenkien asiantuntijana. Olemme auttaneet lukuisia ihmisiä liikkumaan luonnollisemmin ja terveellisemmin.

Haluamme, että saat helposti ajakohtaista tietoa esim. paljasjalkakengistä, luonnollisesta juoksutekniikasta ja juoksutapahtumista. Jakelu tehdään sähköpostilla ainoastaan MIXATHLON Uutiset tilanneille.

Kun tilaat MIXATHLON Uutiset, saat 10 € alennuksen normaalihintaisista verkkokauppamme kengistä marraskuun 2023 loppuun saakka. Voit tilata sen helposti alla olevalla lomakkeella. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi etukoodin.

Tiesitkö?

Syntyessämme olemme lähes kaikki tervejalkaisia. Aikuisista kuitenkin enää noin 40 prosentilla on terveet jalat. Suurin syyllinen on kengät, jotka muuttavat jalan luonnollisen muodon. Jalkaterien toiminta kärsii ja se vaikuttaa negatiivisesti koko kehoon. Aivan oma murheellinen lukunsa ovat korkeat korkokengät. Korkeat korot aiheuttavat lantion ja selkärangan virheasentoja. Kengät antavat kyllä hyvän suojan jalkaterille, mutta niiden paksu ja jäykkä pohja heikentää merkittävästi jalkaterän tuntoreseptoreiden sekä jalkaterän, säären ja pohkeen alueen toimintoja kävelyn aikana.

Miksi paljasjalkakengät
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00