Vivobarefoot Tracker Forrest ESC paljasjalkakenkä solvetuu erittäin hyvin maastoon vaellukseen talveen.
Vivobarefoot Tracker Forrest ESC paljasjalkakenkä solvetuu erittäin hyvin maastoon vaellukseen talveen.

Vivobarefoot paljasjalkakengät

"LIIKKUMATTOMUUS JA PEHMUSTAMINEN TEKEVÄT MEIDÄT JA PLANEETTAMME SAIRAAKSI"

Vivobarefoot on perustettu 2012 ajatuksella, että paljasjalkakengät ovat kestäviä jalkineita. Vivobarefoot kengät tuovat meitä lähemmäs luontoa - mitä lähempänä olemme luontoa sitä enemmän suojelemme sitä. Vivobarefoot kengät ovat terveellisiä ihimiselle ja luonnolle.

Jalkamme on taideteos, joka mahdollistaa kävelyn, juoksemisen, hyppäämisen ja tanssimisen. Kun ahtaamme sen nykyaikaisiin kapeisiin ja jäykkiin kenkiin, sen luonollinen voima ja toiminta estetään.

Kaikka Vivobarefoot kengät ovat leveitä, ohuita ja notkeita niin lähellä paljasta jalkaa kuin mahdollista. Ne mahdollistavat jalan luonnollisen liikkumisen ja voiman samalla kun tunnet maan jalkojesi alla.

 

Vivobarefoot Tracker Forrest ESC - paljasjalkakenkä talveen ja maastoon

Vivobarefoot Tracker Forest ESC on suunniteltu toimimaan sopusoinnussa luonnon kanssa. Koe vaellus sellaisena, kuin sen pitäisi tuntua. Kenkä on kehitetty yhteistyössä Wild Humanin ja Independent Adventurerin erämaa-asiantuntijoiden kanssa.

Forest TackerESC on jalan muotoinen kenkä – ei kenkien muotoiset jalat.

LEVEYS mahdollistaa optimaalisen tasapainon
OHUUS antaa sinun tuntea enemmän
JOUSTAVUUS pitää liikkeen luonnollisena
”Sandwich”-verkkovuori antaa ilman liikkua vapaasti ja pitää kosteuden poissa iholta, Verkkovuori kuljettaa kosteutta ulos nahan huokosten tai kaulusaukon läpi, jotta jalkasi voivat hengittää. Suunniteltu kuivumaan nopeammin kuin kalvolliset vaelluskengät.

Michelinin © ESC Sole tarjoaa äärimmäistä pitoa. Korkean suorituskyvyn kumi ja off-trail-kuviointi maksimoi tuntuman, joustavuuden ja pidon. Pohjan kuviointi on suunniteltu pitämään nousuissa, laskuissa, kuivalla, märällä, kovalla ja pehmeällä. Pohja sopii kaikkeen maastoon erinomaisesti.

Valmistettu uusiutuvista luonnonmateriialeista
Valmistettu vettähylkivistä rakenteista ja imemättömistä materiaaleista.

Vivobarefoot_Forest_Esc_musta
Tracker forest esc men
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00