Feelmax paljasjalkakengät antavat jalan liikkua luonnollisesti.
Feelmax paljasjalkakengät antavat jalan liikkua luonnollisesti. Kuvassa Osma 7.

Feelmax paljasjalkakengät

Feelmax paljasjalkakengät antavat jalan liikkua luonnollisesti. Suomalainen Feelmax on perustettu 1999. Ensimmäiset tuotteet olivat varvassukkia. Vuonna 2006 Feelmax toi markkinoille ensimmäisen mullistavan paljasjalkakengän. Tänään 2020 Feelmax paljasjalkekenkiä valmistetaan Suomessa Lieksassa.

Feelmaxin tavoitteena on valmistaa maailman mukivimpia ja terveellisimpiä kenkiä. Feelmax kengät mahdollistavat jalan luonnollisen liikkeen ja ne ovat myös luontoystävällisiä. Feelmax pyrkii maksimoimaan kierrätysmateriaalien käytön kengissä, pakkauksissa ja koko kengän elinkaaressa. Jo nyt pakkaukset ovat 100 % kierrätysmateriaalia. Valmistuksessa hiilijalanjälkeä pyritään pienentämään minimoimalla kaikki mahdollinen jäte.

Feelmax paljasjalkakenkien pohja valmistaan erityisestä kaksikerros Ecorubber TM kierrätysmateriaalista. Kovempaa kulutustakestävää kumiseosta käytetään kantapään ja päkiän kohdalla. Muualla erittäin pehmeää ja notkeaa kumia. Pohjakumi vulkanoidaan kenkään ilman myrkyllistä liimaa. Jopa 99 % kumimateriaalista käytetää, joten hukka on pientä. Vulkanointi varmistaa erittäin kestävän pohjarakenteen.

 

Feelmax Osma 7 - paljasjalkakenkä

Suomessa valmistettu paljasjalkakenkä, joka soveltuu sisä ja ulkokäyttöön. Kenkä on käy miehille ja naisille. Erittäin kevyt, notkea ja hengittävä. NatuRun kaksoispohja takaa pohjan korkean kulutuskestävyyden ja samalla äärimmäisen elastisuuden. Kierrätysmateriaalista valmistettu pohja (Ecorubber™ ) on vulkanoitu suoraan kenkään.  Kenkässä on leveä jalkaterä varpaille ja pikanauhoitus. Feelmax Osma 7 materiaaleina ovat Coolspacer, Velukid microfiber. Ulkopohja on vain 2,5 mm paksu EcorubberTM. Värivaihtoehdot ovat musta-harmaa ja Burgundi punainen. Yksi kenkä painaa vain 168 g (koko 41). Koot 37-46. Valikoimassamme olevissa kengissä pohja on musta kuvasta poiketen.

Feelmax Osma 7 black side
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00